Elke Cuyt
Muriel Van den Abbeele

Elke Cuyt

30 jaar

Zaakvoerder 'Elkies'

Nieuwe Kouterstraat 31/1, Bornem

0468 23 26 16

elke.cuyt@iedereenbornem.be

Ik ben opgegroeid in Bornem en woon hier samen met mijn vriend, Wander De Rop.

In juni 2017 werden wij trotse ouders van ons dochtertje Niya.

 

Ik liep school in De Linde waar ik de opleiding Latijn- Moderne Talen genoot om daarna aan de Artesis Hogeschool de opleiding Vertaler-Tolk te volgen.

 

Na een korte, maar leuke periode, bij Tuifly als Cabin Crew Member, heb ik toch gekozen om mijn hart te volgen en een eigen zaak op te starten.

Het begon allemaal met mijn studentenwerk bij o.a. bakkerij Maerevoet ( Onder den Toren ) en bakkerij Joos… zelfs toen al had de ‘verkoopmicrobe’ mij te pakken. Sinds mei 2012 baat ik, met nog steeds heel veel motivatie en plezier, broodjeszaak ‘Elkies’ uit. Samen met mijn collega’s streef ik ernaar om dagelijks met veel passie tussen onze klanten te staan en iedereen van een kraakverse maaltijd te voorzien.

 

Politiek loopt al sinds mijn kindertijd als een rode draad door mijn leven.

Met mijn papa, Rony Cuyt, die jarenlang politiek actief is geweest, kan dit ook moeilijk anders. Sociaal zijn en iedereen proberen helpen, kreeg ik dan ook met de paplepel mee.

 

De diversiteit en visie van IEDEREENBORNEM spreekt mij enorm aan.

Ik zet daarom graag mijn vleugels onder dit politiek project om samen met de Bornemse kiezers mee te werken aan onze toekomst in Bornem.

Copyright @ IEDEREEN BORNEM 2018