Geert Mertens
Muriel Van den Abbeele

Geert Mertens

46 jaar

Zaakvoerder Thuisverpleging VILLA ROSES

Paepenstraat 6, Wintam

03 889 48 78

geert.mertens@iedereenbornem.be

Geboren in 1972 te Bornem en opgegroeid in het pittoreske Eikevliet. Ook in Weert, bij mijn grootouders, heb ik een groot deel van mijn jeugd doorgebracht.


Ik woon al 15 jaar in Wintam. Ik ben 21 jaar gehuwd met Inge en ben een trotse papa van twee dochters: Charlotte (19) en Aline (17). Onze hond, Cloclo, mag zeker niet ontbreken en maakt een groot deel uit van ons gezin.


Na mijn humaniora studeerde ik af als verpleegkundige aan het Sint-Berlindisinstituut en richtte ik, samen met mijn echtgenote Inge, een eigen zaak op onder de naam Thuisverpleging Villa Roses. Met liefde, passie en aandacht leiden we een team van mensen die beschikken over diezelfde passie, zodat we samen streven naar een zo goed mogelijke zorg voor het welzijn van al onze patiënten. Mensen tevreden zien, maakt mij gelukkig.


Ik hou van de natuur waardoor werken in de tuin voor mij de ideale ontspanning is. Op politiek vlak heb ik weinig ervaring, maar ik volg reeds enkele jaren het reilen en zeilen in onze gemeente. Door mijn werk als thuisverpleegkundige kom ik in contact met verschillende mensen en weet ik wat er leeft in onze gemeenschap. Hoe zien zij onze toekomst tegemoet? Wat moeten we bestendigen en waar moet aan gewerkt worden? 


Aandacht voor de deelgemeenten is één van mijn doelstellingen. Het oprichten van werkgroepen en mensen inspraak geven. Wat willen zij zien veranderen in hun dorp, wijk of straat en hier ook effectief rekening mee houden.


Als zelfstandige ligt ook de middenstand mij nauw aan het hart. Zij maken onze gemeente leefbaar en ik ben er dan ook van overtuigd dat meer middelen moeten worden vrijgemaakt zodat het ook voor hen leefbaar blijft.


Tot slot streef ik naar transparantie en openheid en dan doel ik vooral op sportverenigingen, evenementen, rekening houdend met de lokale noden en behoeften.


Ik geloof in het project van IEDEREENBORNEM en ik ben ervan overtuigd dat het ook anders kan.


 

Copyright @ IEDEREEN BORNEM 2018