Roel Van Eetvelt

Roel Van Eetvelt

28 jaar

Advocaat

Puursesteenweg 354, Bornem

0495 16 62 01

roel.vaneetvelt@iedereenbornem.be

Ik ben opgegroeid in een warm nest te Hingene en kon mij in mijn jeugd uitleven bij de harmonie, bij de voetbal en bij de scouts. Met mijn vriendin woon ik nu samen in Bornem-centrum.


Mijn ervaring als groepsleider bij de scouts van Bornem heeft mijn maatschappelijk engagement aangewakkerd en heeft me ertoe aangezet om de politiek in te gaan. Sinds 2012 heb ik al heel wat politieke vaardigheden kunnen verwerven als provincieraadslid.


Professioneel ben ik actief als advocaat bij een kantoor gespecialiseerd in gemeenterecht. Die bijzondere werkomgeving laat me toe politiek en bestuur beter te begrijpen en oog te hebben voor de verschillende aandachtspunten bij beleidsvoering. Dat maakt dat ik een brede interesse heb over de grenzen van beleidsdomeinen heen.


Ik ben kandidaat voor IEDEREENBORNEM omdat het een echte gemeentelijst is. Ervaren politici en gemotiveerde nieuwe gezichten die samen een zo gedragen mogelijke visie uittekenen, dàt is een project waar ik mij ten volle voor wil inzetten.

Copyright @ IEDEREEN BORNEM 2018