Stefaan De Landtsheer
Muriel Van den Abbeele

Stefaan De Landtsheer

52 jaar

KMO bedrijfsleider

Beerdonkstraat 20, Branst

0475 43 75 48

stefaan.delandtsheer@iedereenbornem.be

Ik ben in ‘66 geboren als oudste zoon van de lokale glazenmaker in de Dulftstraat. Op de Bornemse schoolbanken leerde ik Marie-Paule kennen. We trouwden in ‘87 en kochten een huisje in de Barelstraat. Vandaag wonen we met onze twee kinderen Stefanie en Frans op een boerderij in Branst.


In ‘88 richtten we Euroglas op en trokken naar de KMO zone Puursesteenweg. Ik stond mee aan de wieg van KMO Bornem en ben sinds jaren bestuurslid van VOKA Klein-Brabant Vaartland. Genietend van de ecozone op weg naar mijn werk, hoor ik dagelijks de verslaggeving over het fileleed en besef ik hoe gelukkig we ons kunnen prijzen om in eigen streek te kunnen werken en werk verschaffen.


Als kind kon ik alleen langs de zijlijn naar de ruiters kijken. Door falend beleid besliste ik om zelf te investeren in een kleine ruiteraccommodatie ‘stoeterij Het Schaef’. Hierdoor konden in de voorbije jaren al honderden jonge dorpsgenootjes en ook een handvol volwassenen en andersvaliden hun hart ophalen.


Mijn motto is efficiëntie en vooruitgang met respect voor de omgeving in ruime zin. Die visie trek ik ook door in bouwprojecten. We moeten immers met zijn allen trots zijn op wat we realiseren ook al gaat dat ten koste van zuiver rendement. De intentie om dingen permanent te verbeteren is mijn grote ambitie.


Ik koester vooral de morele waarden van het liberalisme met een enorm respect voor ieder individu. Beter Bornem was een eerste poging tot noodzakelijke verbreding maar IEDEREENBORNEM maakt het plaatje echt compleet.


We zitten reeds geruime tijd rond de tafel samen met groenen, socialisten, christendemocraten en onafhankelijken. De overtuiging dat dit de enige goede mix is om tot een breed gedragen beleid te komen is sinds dag één alleen maar toegenomen.


Door op IEDEREENBORNEM te stemmen staat niemand meer aan de zijlijn!

Copyright @ IEDEREEN BORNEM 2018